Det kræver stort mod at stille sig op foran verden og vise sit værk frem. Vi kan godt lide folk med mod!

Christian Paludan, forlægger

  Har du skrevet en bog?

  ...så er Paludans Forlag måske løsningen for dig.

  Det kræver et godt gennemarbejdet materiale at komme igennem til en egentlig bogudgivelse. Det er vores anbefaling, at du gør en stor indsats og gennemarbejder dit manus grundigt, overvejer dit publikum og leverer dit materiale til os i en form, så vi kan foretage en reel vurdering.

  Vi tror på ærlig feedback - og vi modtager løbende en del forslag - og kun bøger, som er grundigt gennemarbejdede, har mulighed for at gå videre til en egentlig udgivelse.

  Så hvad sker der hvis du sender dit manus til os. ?
  - du får en kvittering for modtagelsen og vi går dit manuskript igennem
  - vi skriver hurtigst muligt tilbage med en umiddelbar vurdering om hvorvidt vi er interesserede. Bemærk: der kan gå lidt tid fordi vi skal læse og vurdere det modtagne materiale.
  - hvis vi mener, vi kan hjælpe og skabe en succes for din bog, indkaldes du til møde. Her taler vi nærmere omkring bogen og dens potentiale på markedet, produktionen, markedsføring og hvordan du honoreres i som forfatter.

  Bemærk - det med småt:
  Paludans Forlag påtager sig intet ansvar for uopfordret tilsendt materiale - dette gælder også i tilfælde af sammenfald med øvrigt modtaget materiale

  Paludans Forlag har netop fået nye ejere her i 2019 og vi er igennem en konsolidering af virksomheden. Begyndende fra august 2020 tager vi nye bogudgivelser ind.