Biografier

Vi har udgivet en række biografier om interessante kulturpersonligheder, der giver dig indblik i spændende, interessante og ofte meget omskiftelige livsforløb.
Find biografier fra Paludans Forlag her

Krop og sundhed

Krop og sundhed er

Historie

Bøger om historie, samfund og om historiske personers livsforløb. Spændende bøger til inspiration eller uddannelse. Find bøger om historie

Erotik

Vi har udgivet en bred vifte af bøger om erotik og sex. Find viden og inspiration til et sundt og spændende sexliv. Find bøger om erotik

Paludans Forlag har gennem flere generationer udgivet bøger, der gør dig klogere og udvider din horisont - og den dag i dag, er det stadig vores mantra.

Christian Paludan, forlægger

Skal vi udgive din bog?

Paludans Forlag udgiver bøger, der gør vores læsere klogere og udvider deres horisont. Du er velkommen til at kontakte os på info@paludansforlag.dk, hvis du mener, at dit manuskript lever op til disse kriterier.

Engros salg til erhverv

Bøger er velegnede som gaver til kunder, medarbejdere, kursister og samarbejdspartnere. Kontakt os på info@paludansforlag.dk for et fordelagtigt tilbud på større partier af bøger.

Skal vi samarbejde?

Paludans Forlag kombinerer en hæderkronet historie med moderne teknologi og forretningsforståelse. Vi er åbne overfor alle former for samarbejde, der er til gensidig gavn og glæde. Har du en utraditionel ide til et samarbejde, så hører vi gerne fra dig på info@paludansforlag.dk.