Brug din hjerne – til en forandring

Forfatter, Richard Bandler, har begået et sandt mesterværk i denne internationalt kendte bestseller “Brug Din Hjerne”.

Har du tænkt over at du bruger længere tid på at lære hvordan dine nye TV, PCere eller din mobiltelefon fungerer end at lære, hvordan du skal bruge din hjerne, så du udnytter dit menneskelige potentiale fuldt ud.

Du kan lære at bruge din hjerne på lange mere hensigtsmæssige måder og derved optimere din hverdag og opnå en generelt større selvforståelse og trivsel i dit liv.

Bogen baserer sig på NLP’ens teorier og giver en spændende introduktion til, hvordan man kan lære at styre sin hjerne til bevidst at arbejde med sanseindtryk og derved ændre holdning til sig selv og sine omgivelser.

Læseren får gode værktøjer til motivations strategier – udforsket inden for rammerne af “hen-imod” og “væk-fra” motivation.

De mest personlige forandringsspørgsmål, der indgår i terapi, har meget at gøre med motivation, og deltagernes motiverende strategier bruges til at undersøge, hvordan vores egne submodaliteter kan udnyttes for at øge motivationen på andre områder af vores liv. Det underliggende mønster af kontrastiv analyse modificeres derefter for at skabe “troskiftmønsteret” for at fjerne begrænsende overbevisninger og installere nye, mere positive overbevisninger i deres sted.

Bogens internationalt anderkendte forfatter, Richard Bandler, er bl.a. medstifter af NLP, også kendt som Neuro-Lingvistisk Programmering. Bandler har udgivet en række NLP bøger, gennemfører NLP-seminarer, NLP-workshops og NLP-uddannelsesseminarer internationalt. Han udvikler løbende nye menneskeskabte teknologier.

Læseren opnår en klar forståelse af teknologien bag en af ​​de mest kendte NLP teknikker.

Sammen med hans bog “forandringer NLP og hypnosens struktur” og bøgerne – Grundbog i NLP får læseren med “Brug din hjerne” et indblik i NLP ‘ens teorier og muligheder. Alle nævnte bøger i serien er udgivet af Paludans forlag.