Forandringer NLP Hypnosens struktur

Der er mange bøger, der kan lære dig at hypnotisere folk, men få, der kan lære dig at bryde igennem den konsensusmæssige trance, som du allerede er i.

Denne bog kan få dig på vej til at gøre det. “Hypnose er et ord, der normalt får stærke svar fra mennesker” – i positiv eller negativ retning. Ofte forbinder folk trance-stater med mystik eller magi, som ikke har hjulpet hypnosens omdømme. Vi opfordrer skeptikere til at suspendere deres tro eller antagelser om hypnose længe nok til at læse denne bog.

Bogen er skrevet af stifterne af NLP – Bandler og Grinder, som studerede den berømte terapeut Milton Erickson for at bestemme hypnosestrukturen. Bogen giver læseren et indblik i hypnose – hvordan det kan anvendes til bearbejdning af fobier og medicinske sygdomme – og gør “magien” til specifikke forståelige procedurer, hvoraf nogle også er nyttige i hverdagens samtale.

Ud over hhv. hypnosehensyn (grundlæggende og avancerede), beskriver forfatterne talrige vigtige anvendelser for denne videnskab. En god introduktion til emnet – og en vigtig referencebog til hypnoseudøvere.

Et must for alle med interesse indenfor hypnose og for læsere med indsigt i NLP, som ønsker at udvide sin indsigt til næste niveau.