Mad dine tarme vil elske

Hvis du vil være sund, skal du få dit tarmsystem til at virke ordentligt.

Grunden til næsten alle kroniske lidelser skyldes en dårlig sundhedstilstand i tarmene. Usunde tarme har indvirkning på hele ens velbefindende og bidrager til en lang række kroniske lidelser, allergier og kronisk træthedssyndrom. Derfor skal du læse denne bog.
Bogen “Mad Dine Tarme Vil Elske” er skrevet af den internationalt anerkendte forfatter Christine Bailey, som kombinerer sin videnskabelige viden om ernæring med delikate, velsmagende og helbredende opskrifter.

Bogen giver dig en række praktiske råd og vejledninger til et sundt fordøjelses system – og er tilrettelagt i en nem 5-trins plan, som guider dig gennem hele forløbet.
1) Fjern irritationer og giftstoffer fra tarmene
2) Indsæt og kickstart dit fordøjelsessystem
3) Genopbyg – luk de gode bakerier ind
4) Reparer dine tarme
5) Afbalancer krop og sjæl

Flere og flere oplever problemer med deres fordøjelse og tarme. Christine Bailey’s har begået en yderst værdifuld bog med kostråd og en konkret plan . Bogen, der er en internationalt bestseller, får disse anerkendende ord med fra Dr. Todd A. Born, ND, medejer/medicinsk direktør, Born Naturopathic Associates Inc. ‘”Vi har omsider fået en bog om tarme, der er informativ, velskrevet, vel-researched og med lækre opskrifter…”Jeg vil stærkt anbefale bogen til alle, der ønsker at forbedre deres helbred og velvære, og jeg vil anbefale den til alle mine patienter.”