Energi medicin

Her er bogen, som giver læseren en omfattende og letlæselig hjælp og vejledning til heling med energilægemidler.

Bogen hjælper dig med at identificere din lidelse og vælge den terapi, der bedst fremmer helbredelse. En guide i homøopati, zoneterapi og massage – så du kan udforske de mange terapier, der bruger “energi” til at helbrede almindelige lidelser.

Bogen beskriver over 50 forskellige energibehandlinger som akupunktur, yoga, kraniosakralterapi, massage m.m.

Først for nylig er denne gamle forståelse af kropsenergi blevet videnskabeligt accepteret som et supplement og en videre udvikling i forhold til moderne medicin. Eller med andre ord… – som en selvhelbredende kraft snarere end på det materielle niveau. I kraft af, at sygdomme er mere almindeligt diagnosticeret som ubalance af legemsenergi, er energimedicin blevet det mest efterspurgte alternativ til den traditionelle vestlige medicin.

I den komplette bog af energimedicin giver Dr. Helen Dziemidko os et omfattende kig på energilægemidler. Hun kombinerer det lægefaglige og videnskabelige synspunkt med en udtømmende viden om energihelbredende metoder – fra akupunktur og yoga til Bach Flower terapi og homøopati.

Med klare, tilgængelige forklaringer leder hun læseren gennem mere end 50 komplementære terapier som adresserer de 20 mest almindelige kroniske lidelser.

Bogen er en international bestseller – nu udgivet på dansk. Den giver en nem guide til at hjælpe læserne med at identificere deres lidelser og de mulige årsager, og derefter vise, hvilke energimediciner der giver den bedste vej mod helbredelse.