Paludans engelsk billedordbog for de små

Lær dine børn at tale og forstå engelsk på en sjov måde, hvor ord kombineres med billeder så barnet kan se det i en visuel sammenhæng – samtidig med at dit barn aktiveres gennem forskellige øvelser og lege som I kan lege sammen.

Hvordan handler jeg ind i en butik – hvad hedder de enkelte ord når vi spiser – eller hvad hedder alle dyrende på en gård.

Bogen henfører dit barn til at gå ind på forskellige områder som for eksempel – Eksotiske dyr – fisk – frugter & grøntsager – farver – krop – tøj – skole – familie bogstaver – tal – sport ….og meget mere.

Et særligt afsnit indeholder forslag til lege og aktiviteter som I kan lege sammen, som vil hjælpe barnet med at forstå, bruge og huske ordene i ordbogen. Få også inspiration til lege som eksempelvis “lyt og peg” – “sandt eller falsk” eller “hvor mange”.

Bogen indeholder mere end 80 sider med illustrationer og 1200 ord som er specielt udvalgt indenfor emner med særlig interesse for børn. En komplet side henvisninger, udtale og dansk oversættelse fines bagest i ordbogen.

Med billeder, inspiration og leg ville denne bog gi både dig og dit barn en mulighed for sjov indlæring øjenhøjde – og sikre en fantastisk skolestart med engelsk.