Gin, Vodka, Tequila

“Gin, Vodka, Tequila” er den ultimative cocktail og drinks bog.

Bogen giver dig alt grundlæggende om cocktails og mere end 150 smarte opskrifter til tidens mest populære drinks. Og du får råd og vejledning til at træffe de rette valg undervejs – godt understøttet af en inspirerende og visuel præsentation.

Bogen er opdelt i kapitler om henholdvis gin, vodka og tequila, hvor læseren får instruktioner og opskrifter på både de klassiske cocktails – og de mere moderne varianter.

Du finder med garanti en cocktail til enhver stemning og lejlighed. – en “Vodka Martini” før du går i byen – eller måske en “Mad Men” inspireret Gimlet til en afslappet aften med vennerne. Spredt over bogens sider finder du også de klassiske cocktails – lige fra en “Bramble” til “Bloody Mary”, eller fra “Tom Collins” til “Tequila Sunrise”.

Uanset anledningen giver denne cocktailbog dig en nem vej til at trylle specielle og velsmagende drinks frem, der med sikkerhed vil skabe god stemning til enhver lejlighed.

Bogen giver dig hele baggrundshistorien om Gin, Vodka og Tequila. Du får en instruktion og vejledning til at vælge de rette ingredienser til barskabet, en instruktion i nødvendigt tilbehør og udstyr. Du bliver instrueret i de rigtige drinks teknikker, hjælp til cocktailens styrke – og ikke mindst en anbefaling til valg af rette glas.

Kort sagt – som bartender bliver du klædt godt på til opgaven med denne internationale bestseller der giver alt det grundlæggende om cocktails