Kærlighed til mad

Sophie Michell har arbejdet som kok for en stjerneregn af kræsne kunder, mange berømtheder – og lavet opskrifter, der ser ud og smager som dem du ser på tv, men som alle meget nemme at lave.

Uanset om du allerede er en erfaren kok – eller en person med meget lidt erfaring i køkkenet, finder du retter, der er visuelt forførende, dækker det internationale køkken, er fulde af forskellige smagsoplevelser og aromaer – og baseret på sunde, gode råvarer og ingredienser.

Bogen hjælper dig hvordan du opnår mindeværdige måltider uden at tilbringe timer i køkkenet. Så dyrk din kærlighed til mad med bredt udsnit af opskrifter og smagsoplevelser.

Jordet, krydret, surt, sødt, dybt, brændt, aromatisk, frisk, trøstende, forfriskende og delikat smag, i moderne, innovative og fuldstændig fantastisk lækre og enke opskrifter – forretter, hovedretter, desserter, bageopskrifter.

Bliv inspireret fra madkunstens øverste hylde og oplev, hvordan du laver mad som en trænet kok. Prøv f.eks. opskrifter som, grillet tunfisk med caponata og basilikum, safranpocheret kylling – eller kokoskage med lime. Eller lad dig forføre gennem mere end 100 fantastiske opskrifter med sunde og lette måltider.