Moderne kunstnere A til Z

Et virkelig veldesignet, flot opslagsværk, der på inspirerende og levende vis beskriver de førende moderne kunstnere fra A til Z suppleret med fantastiske grafiske illustrationer

Andy Tuohy er kunster og grafisk designer og han portrætterer i bogen 52 moderne nøgle-kunstnere i den enkelte kunstners egen karakteristiske stil. Læs bl.a. om Marc Chagall, og Salvatore Dali – find ud af hvem de er, hvor deres værker er udstillet og få historier og anekdoter.

Eller hvad med Aleksandr Rodchenko i hans konstruktivistiske plakat stil, Andy Warhol som et klassisk gentagelsesprint og Barbara Hepworth illustreret til at ligne en af hendes specielle bronze skulpturer.

Kunsthistoriker Christopher Masters leverer ekspertens opsummering af hver eneste kunstners vigtigste værker, biografiske detaljer og alt du bør vide, om hver kunstner.

En virkelig unik og intelligent guide til den moderne tids vigtigste globale kunstnere. Moderne Kunstnere en en let tilgængelig og nyttig A-Z guide til 52 fremtrædende moderne kunstnere fra hele verden.

Bogen som er en internationalt anerkendt bestseller er et must for alle med hjerte og pasion for moderne kunst – nu udkommet på dansk gennem Paludans Forlag.