Det er vigtigt at spise godt når man lever med kræft. Kræftpatienter har brug for god næring, da det har en væsentligt indvirkning før, under og efter behandling. Men alt for ofte ødelægger behandlingen patientens appetit, og man er for syg eller stresset til at lave et afbalanceret og nærende måltid – og gør det svært at spise.
Denne banebrydende kulinariske guide fra Storbritanniens førende center for holistisk kræftpleje, tilbyder mere end 75 opskrifter, der er udviklet specielt til at øge tolerancen hos dem, der går igennem selv de mest aggressive behandlinger. Bogen giver et indblik i den afgørende rolle, som mad spiller i et kræftbehandlingsprogram – og giver inspirerende råd om, hvad der fungerer.
Du får en kostvejledning og konkret kostplaner, baseret på seks små måltider om dagen.
De enkelte retter indeholder nøgle ingredienser, kendt for at fremme genopretning, øge immuniteten, reducere inflammation og hjælpe helbredelse.
En international klassiker nu udgivet på dansk, som giver både patienter og deres omsorgspersoner – kostråd, vejledning og konkrete opskrifter, som de vil finde uvurderlige.