Populære bøger til kunder og medarbejdere

Vind venner, indflydelse og fremgang

Vil du lære hvordan man lynhurtigt indgår venskaber og skaber personlige forhold, selv under de mest usandsynlige omstændigheder?
Ønsker du redskaber til, hvordan man løser stridigheder og uenigheder og undgår sårede følelser? Er det på tide at ruske op i tingene og skabe forandringer på jobbet, i forholdet, i venskabet?
Dale Carnegie er bla. blevet kaldt “venskabernes ypperstepræst” og “selvhjælperens fadder”. Vind venner, indflydelse og fremgang har solgt over 30 mill. eksemplarer over hele verden siden den udkom i 1936, og den læses stadig.
Bogen leverer først og fremmest praktiske løsninger uden teoretiske udredninger. Med ærlighed og humor, gennemgås simple teknikker og lette øvelser. Dale Carnegie var gennem hele forfatterskabet optaget af temaerne selvværd, assertion og kommunikation.
Bogens redskaber er struktureret omkring emnerne:
* Få venner i en fart * Vind popularitet * Overbevis andre om dine synspunkter * Få nye klienter og kunder * Bliv en bedre taler * Smit andre med entusiasme.

Andre klassikere af Dale Carnegie; “Lev livet Uden Bekymringer” og “Hvordan du bliver en bedre taler”

kr. 278,00
View Book

Lev livet uden bekymringer

Lever du med bekymringstanker?
Forhindrer det dig i at gøre det, du inderst inde ønsker? Påvirker det din søvn og dit forhold til omgivelserne?
Så deler du skæbne med rigtig mange mennesker. Men der er ingen grund til at leve med bekymringer og ængstelser, skriver Dale Carnegie i “Lev livet uden bekymringer”.
Redskaberne er forførende enkle trods bogens alvor. Målet er at leve et liv i glæde og begejstring.
Med selvironi, anekdoter og humor, leverer Dale Carnegie til overmål – til både sunde og raske mennesker og mennesker der nærmer sig farezonen. Start hver dag med overskud og glæde. Vink farvel til økonomiske bekymringer.
Undgå stress og udmattelse, og se yngre ud. Få mere tid til overs hver dag. Kom ud af nedtrykthed. Slip af med søvnløshed. Bliv til den egentlig, inderst inde er.
Bogen er fyldt med råd, vejledninger og praktiske lektioner, som vil give dig en gladere hverdag.

En international bestseller der stadig er lige så aktuel som da den blev udgivet første gang.

I serien fra Dale Carnegie findes også andre klassiske bestsellere som ”Vind Venner – indflydelse og fremgang ”, og ”Hvordan du bliver en effektiv taler”.

kr. 248,00
View Book

En sælgers vej til succes

Hvis du er sælger, eller godt kunne tænke dig at leve af at være sælger, så kan det altså godt betale sig at få fingrene i “En sælgers vej til succes”.

Denne bog giver dig alle de råd, du har brug for i dit arbejde. Uanset om du sælger huse, annoncer, IT, design, ideer eller noget helt andet, er denne bog til dig. Den vil gi dig anvisninger, eksempler og på inspirerende vis hjælpe til fremgang i dit salgsarbejde og dit forhold til andre mennesker.

Uanset om du står overfor at skulle arbejde professionelt med salg, er erfaren sælger eller ønsker at forstå, hvordan du opnår succesrigt salg, vil Bettger’s erfaringer og anbefalinger være guld værd for dig.

Når du har læst bogen vil du forstå ”kraften af ​​entusiasme” – ”sådan overvinder du frygt” – ”sådan skaber du troværdighed omkring dit produkt og budskab”, ”nøgleordet for at gøre en skeptisk klient til en entusiastisk køber” – ”den hurtigste måde at vinde tillid”, sådan leverer du et overbevisende salgsbudskab – til ”syv gyldne regler for at lukke et salg ”

Bogens forfatter deler de sælgende hemmeligheder, der førte til uovertruffen succes og berømmelse som en af ​​de højest betalte sælgere i Amerika!! Han deler instruktive anekdoter og trinvise retningslinjer for, hvordan man udvikler stil, ånd og tilstedeværelse af en vindende sælger.

Efter udgivelsen er bogen blevet anerkendt i hele verden som et af de absolut vigtigste værker til at forstå og eksekvere professionelt salg. Her hjemme i Danmark er bogen nu udgivet i 11. oplag. En sælgers bibel til sælgere og forretningsfolk der vil forså kunsten at opnå succesrigt salg.

kr. 248,00
View Book

Peter Plys om ledelse

Endelig !! -en hurtig, nem og sjov bog om basal ledelse.

Manglende forståelse af grundlæggende ledelse giver ofte store udfordringer i selv de mest succesrige virksomheder.

Med det for øje bruger Managementkonsulent Roger E. Allen de elskede Peter Plys historier og figurer til at illustrere vigtige forretningsprincipper, såsom etablering af klare mål og stærkt lederskab, behovet for nøjagtige oplysninger og andre forsømte aspekter af forsigtig forvaltning. Denne bestseller giver læseren en fantastisk, skæv, enkel og inspirerende tilgang til ledelsesmæssige problemstillinger, som kombineres med humoristiske sammenligninger og retorik fra den klassiske børnebog.

Peter Plys om ledelse er et “must-read” for alle, der søger en ny, men også alternativ inspiration om ledelsesudvikling.

En velskrevet og underholdende international bestseller, der helt gør op med japansk ledelsesform, MBA-guruer m.m.

kr. 199,00
View Book

En sælgers bekendelser

Hvis du tror på at du som dygtig sælger gør en forskel – og, hvis du ønsker at få tips og råd fra måske danmarks dygtigste sælger, så skal du læse denne bog.

En anmelder skriver -“Jeg tror det var hans fornemmelse for sproget, der fascinerede mig mest. Han kunne finde de præcise ord og bruge dem. Lukke en handel med den rigtige sætning. Sælge et usælgeligt hus med ærlighed og en overraskede overskrift: Håbløs elendig ejendom sælges”.

Han formede sin egen verden med ord. Pludselig prakker han dig ikke noget på -han hjælper dig i stedet med at løse et problem. Filminstruktør Eva Muldvad fra forordet.

Rolf Høgh er stadig super aktuel med sin bestseller bog. Via sin virksomhed er Rolf Høgh fortsat aktiv foredragsholder, ligesom han afholder kurser og uddannelser indenfor salg og ledelse.

Nu kan du læse bogen og få alle de tips og tricks, som kan hjælpe til at optimere dine salgsresultater.

kr. 268,00
View Book

At give en bog til en god kunde eller loyal medarbejder, er en invitation til at udvide den fælles horisont.

Christian Paludan, forlægger

  Så nemt er det

  Udfyld formularen her på siden med dine kontaktoplysninger samt hvilken bog, du er interesseret i. Fortæl os også meget gerne i hvilken sammenhæng, du skal bruge bøgerne.

  Vi vender så snarest muligt tilbage til dig med et konkret tilbud.

  Med mindre andet aftales håndteres bestillinger i henhold til vores vores generelle handelsbetingelser

  Vi leverer løbende bøger til både offentlige og private virksomheder som gaver til medarbejdere, kunder, kursister - og vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit projekt!

  Bøger til kursister
  Styrk og forlæng effekten af dine kurser om salg, ledelse og personlig motivation ved at give dine kursister en af Dale Carnegies tidsløse klassikere med hjem. Det åbner for kursistens personlige fordybelse i og reflektion over kursets indhold.

  Bøger som medarbejdergave
  Gaver til medarbejdere kan enten styrke deres faglighed eller hjælpe dem til en bedre work-life balance. Vi har en bred portefølje af bøger om personlig udvikling, sundhed og om inspiration til nye kulinariske oplevelser.