Elton John – Made in England

Sir Elton John kendt for en af verdens førende rockmusikere, sin ekstravagante livsstil, ubevægelig generøsitet og hans venskab med alverdens største stjerner og kongelige.

I denne skarpe nye biografi udforsker Judy Parkinson Elton Johns liv og arbejde fra hans barndom og hans omfattende musikkarriere i mere end tredive år, indtil hans nuværende top-celebrity status.

Født Reginald Dwight, en genert, selvbevidst dreng med et ekstraordinært talent som pianist, udviklede han sig til en fantastisk entertainer.

Sammen med sin sangskriverpartner, Bernie Taupin, som han har samarbejdet siden 1967, har han været involveret i mere end 500 sange i løbet af de sidste tredive år.

Elton har til tider ført et kompliceret liv under mediernes spotlight, ligesom han har overlevet selvmordsforsøg, virkningerne af stoffer og alkoholafhængighed og bulimi.

Han overlevede imidlertid personlige kriser for at stifte Elton John AIDS Foundation i 1992 – og blev i 1998 adlet for hans velgørende arbejde og tjenester til musik.

Illustreret med 16 sider af farvefotografier, er Elton – Made i England en omfattende undersøgt og indsigtsfuld biografi af Storbritanniens mest kendte performer.