Graviditeten uge for uge

Hvis du er gravid eller påtænker at blive det, så er denne bog den helt rigtige for dig.

Læs om alle aspekter af babyens udvikling, herunder babyens form og størrelse, udvikling af hoved, øjne, muskler, lemmer, organer og mere.

Få inspiration og forslag til ernæring, motion og sundhed og få en guidet hjælp og anvisning til hvilke eventuelle lægekonsultationer – afhængig af hvor langt du er i graviditetsforløbet.

Gør brug af den medfølgende dagbog – med plads til egne notater efter hver uge., der gør det muligt at holde øje med hele dit graviditetsforløb, herunder lægens anvisninger, træningsforslag og mindeværdige begivenheder.

Graviditeten uge-for-uge hjælper dig til at forså din krop og de udsving du oplever og indeholder bl.a. også en medicinsk ordliste så du leet kan få overblikket. Læs, hvordan du kan klare morgensyge og træthed og få indblik i hvilke helbredsmæssige problemer du skal være opmærksom på.

Bogen giver også anvisninger og inspiration til valg af babyudstyr og praktiske råd om, hvordan du forbereder dig til den store dag, hvor barnet endelig kommer og din verden ændres fra at være gravid til at være mor.

Denne vigtige bog vil være en ventende kvindes bedste ven i de mest ængstelige og spændende 42 uger i hendes liv. Gravid uge-for-uge er en international bestseller som nu også er udgivet på dansk.